Sunday, June 3, 2012

Complicated - Block - Remove - Delete



Tahun 2008

- Friendster-  active
- Myspace - active
- YM - active
- Tagged - active
- Hi 5 - active
- Blog - active


Tahun 2009

- Friendster - active
- Myspace - complicated
- YM - active
- Tagged - complicated
- Hi 5 - block
- Blog - complicated
- Blogspot - active
- Facebook - complicated


Tahun 2010

- Friendster -  complicated
- Myspace - block
- YM - active
- Tagged - block
- Hi 5 - remove
- Blog - block
- Blogspot - active
- Facebook - active


Tahun 2011

- Friendster - block
- Myspace - remove
- YM - active
- Tagged - remove
- Hi 5 - delete
- Blog - block
- Blogspot - active
- Facebook - active
- Tumblr - active


Tahun 2012

- Friendster - delete
- Myspace - delete
- YM - complicated
- Tagged - delete
- Hi 5 - delete
- Blog - delete
- Blogspot - complicated
- Facebook - complicated
- Tumblr - complicated








Yang rumit itu aku tidak tahu statusnya
harus aku delete juga atau biarkan saja......



15 comments:

Amalina said...

kau patut tambah akaun twitter pula.

lavender harum wangi said...

kau patut tambah akaun twitter pula.(2)

HAdira Kifly said...

Kadang-kadang aku rasa aku mahu hapuskan dari ruang hidup...

Tapi nanti satu masa, aku takut tiada apa yang dapat dikisahkan tanpa adanya ia..

Lalu aku biarkan semuanya sepi tanpa aku melihatnya kembali...

dill said...

erm. saye pun ingat nak delete jugak le awak

dill.

e. indah said...

blog aku juga punya status yang RUMIT .... biarkan saja

dochi said...

kau patut tambah akaun twitter pula.(3)

oh ya! jangan delete blog, nanti menyesal sebab mungkin sampai satu masa kau sendiri akan merindui segala cantitan di sini (blog)

ghost writer said...

delete sumer sekali lagi bagus. so takde nak listkan apa-apa kecuali rutin harian. :)

Ninaaa said...

kau patut tambah akaun twitter pula. (4)

mungkin?

intan.maisarah said...

kau patut tambah akaun twitter pula (5)

aku sokong cadangan ghost

Syf serabai. said...

ya twitter.haha

(the naked writer) said...

1 solusi tercipta, 10 masalah baru tiba

Teenager Housemaid said...

yang complicated tu jangan di delete..biarkan saja...:)
mungkin satu hari nanti ianya akan jadi easy..:)

LadyBird said...

yg pasti ym sentiasa aktif... :).. cume thn ni je complicated.. :).. kalau lady blog je yg aktif.. lain2 tu xder..

Macy Humaira said...

semua itu macy pernah ada kecuali tumblr.

semua itu sudah didelete sepenuhnya kecuali fb dan blog.

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL said...

hurmm...padamkanlah semuanya melainkan blogspot, ye!!! ;)